Добър ден,
Преди една година се сдобих с Гранд Витара 2.5 В6 и след няколко закъсвания по планините и полетата реших да заменя старите, скъсани, зимни гуми, които взех с колата.
След няколкодневно проучване се спрях на тези хибридни модели -
COOPER DISCOVERER STT PRO POR 225/75 R16 115Q

Въпросът ми е дали мога да използвам тези гуми за витарата, тъй като са с по - големи от стандартните за модела - 235/60/R16
Колата не е повдигана или модифицирана (Това ще последва гумите след като си намера опитен човек). Има степенки, които смятам да разкарам, защото след инцидента в Рила до хижа Иван Вазов са се изместили назад на заплашително разстояние до задната гума.
За гумите смятам да купя допълнителни джанти.
Ще се радвам на помощта ви и съвместните бъдещи приключения.
Преди една година се сдобих с Гранд Витара 2.5 В6 и след няколко закъсвания по планините и полетата реших да заменя старите, скъсани, зимни гуми, които взех с колата.
След няколкодневно проучване се спрях на тези хибридни модели -
COOPER DISCOVERER STT PRO POR 225/75 R16 115Q
Въпросът ми е дали мога да използвам тези гуми за витарата, тъй като са с по - големи от стандартните за модела - 235/60/R16
Колата не е повдигана или модифицирана (Това ще последва гумите след като си намера опитен човек). Има степенки, които смятам да разкарам, защото след инцидента в Рила до хижа Иван Вазов са се изместили назад на заплашително разстояние до задната гума.
За гумите смятам да купя допълнителни джанти.
Ще се радвам на помощта ви и съвместните бъдещи приключения.
) и понеже пътят около тях е като в каменоломна, със остри серпентини и големи камъняци вместо бетон, успях хубаво да я поочукам. Не знаех, че ми се е прецакало роторчето, което включва 4х4. Беше лесно надолу като слизах към долния язовир, обаче като се опитах после нагоре постоянно се закопаваха задните колела и беше голяма мъка. В крайна сметка на първа и 7 000 оборота по 180 градусовите серпентини един по - опитен приятел успя да я измъкне ...
Коментар